JOBBA HOS OSS

Välkommen till vårt härliga gäng i Solna!

Nedan listas de tjänster vi har ute på annons just nu, men då vi är ett framgångsrikt och växande företag så söker vi alltid efter fler hungriga och kompetenta medarbetare inom ytterligare arbetsområden. Så tveka inte att lämna in en ansökan även om just Ditt kompetensområde inte är listat nedan.

Alla varianter av ansökningar är välkomna, men vi uppskattar alltid om du i din ansökan får med;
   - personligt brev
   - CV

Välkommen att skicka in din ansökan till
info@props.se

Projektledning

Alla våra systemlösningar levereras i projektform, där ett "normalprojekt" varar 5-24 månader.

Vi söker dig som är erfaren projektledare och som på egen hand har kraft och förmåga att starta-, driva- och avsluta tekniska implementationsprojekt.

Erfarenhet från energibranschen är ett stort plus, men framför allt vet du att du är en Grym projektledare som alltid är uppskattad av både kunder och medarbetare.

Maila din ansökan, ett personligt brev och din CV till info@props.se

Programmering / Utveckling

Skickliga programmerare är alltid välkomna!

Vi bygger och utvecklar alltid våra lösningar, moduler och användargränssnitt internt inom bolaget, och våra lösningar präglas av flexibilitet, användbarhet och oerhört hög prestanda.

Vi utvecklar normalt med hjälp av C och C++, men även C#, SQL, Win32, ASP.Net, Java script och React. Lösningarna körs på Windows Server med Microsoft SQL-databas och installationer är normalt molninstallationer (t.ex. Microsoft Azure eller liknande). 

Vill du bli en del av en utvecklingsavdelning med lång erfarenhet av att bygga branschledande system så hoppas vi verkligen att du skickar in din ansökan till info@props.se

Teknisk support & Systemdrift

Vi har en grupp med härligt hög teknisk kunskap kombinerat med bred branschkunskap som arbetar med att stötta våra kunder med trevlig och kompetent teknisk support.

Vi har dessutom en grupp som arbetar med daglig drift och "back office" för de SaaS-lösningar vi hanterar åt våra kunder. De flesta i denna gruppen har tidigare arbetat med liknande uppgifter i energibolag.

Om du känner att någon av dessa två grupper känns som att den passar dig som handen i handsken så hoppas vi verkligen att du mailar in din ansökan till info@props.se

PODCAST OM PROPS

Om du vill veta mer om Props, vad vi gör och hur det är att arbeta på Props så beskrivs det bra i denna podcast;

Podcast om Props